РОЗВАГИ У Грибівка

Розваги в Грибівка

Якщо Ви хочете комфортно і недорого відпочити з сім'єю, друзями, коханою людиною далеко від міського шуму і суєти, насолодитися теплим і чистим морем, полежати на гарячому піску і покуштувати морські делікатеси, вирушайте в Грибівку!
Курортний сезон тут триває з кінця травня по вересень включно. Клімат в Грибівка помірно-континентальний, сухий, сприятливий для відпочинку. Море в Грибівка тепле, а спуск до нього пологий.
Відпочиваючі можуть: покататися на «банані», «плюшки», скутерах; політати над морем на дельтаплані і парашуті; взяти напрокат велосипед; пограти в більярд.
На пляжах постійно проводяться музичні фестивалі, серед яких великою популярністю користується «Summer Sound GRIBOFFKA». У селищі знаходиться безліч кафе і ресторанів, караоке-барів і нічних клубів.
Популярною розвагою в Грибівка є рибалка. У курортному селищі можливо орендувати човен і рибальські снасті. Туристи ловлять рибу в Чорному морі, Дністровському лимані, річці Барабой і Грибовському озері. Для відпочиваючих організовуються екскурсії по визначних пам'ятках.

Вам також може сподобатися

Залиште відповідь

ukУкраїнська